E luni din nou

Am la dispoziție exact 15 minute să scriu postul acesta. Aș putea, bineînțeles să nu-l scriu, să aleg să petrec timpul acesta sorbind tacticoasă din cafea și mâncând o felie din plăcinta cu mere făcută de mama ieri, dar parcă savoarea cafelei e una mai bună atunci când o bei încercând să lași ceva în urmă. Niște cuvinte, de data asta.

După un weekend liniștit, cu filme multe (am început un serial foarte fain, se cheamă Arrow și am văzut deja aproape jumătate din sezonul 1), ceva plimbare si, cum altfel, cumpărături (am fost ieri la Jumbo și n-am luat decât chestii ce nu depașeau 15 lei, numai că au fost foarte multe, foarte multe, nu-l mai puteam opri pe Sorin din cumpărat chestii), începe azi o altă săptămână de foc.

Să nu uit, în weekendul acesta mi-am făcut debutul pe OLX, mi-am făcut cont și-am am adăugat acolo vreo 6 anunțuri de vânzare, iarazi pun la poștă prima chestie, o geantă pe care o tot țineam prin șifonier și care acum și-a găsit o stăpână faină tocmai de la Iași care s-o prețuiască la adevărata ei valoare.

E foarte fain să schimbi mesaje cu potențiali cumpărători. L-am molipsit și pe Sorin și a pus și el vreo trei telefoane la vânzare. M-a depășit imediat în mesaje, ce să spun, e mult mai multă lume interesată de telefoane, decât de genți și alte mărunțișuri. Dar nu mă plâng, am făcut prima vânzare, sunt pe val. :)))

Gata, am băut jumătate din cafea, am scris ceva și pentru anul 2056 când sper să recitesc blogul ăsta și trăiesc anii aceștia din nou, acum pot merge liniștită în atelier. Săptămână excelentă să aveți!

(Visited 112 times, 1 visits today)
Vienela

Pana nu trece ziua… Multi ani frumosi fetelor tale, Nina! Sa fie sanatoase si sa aiba viata senina!
Ma faci sa ma uit prin casa maine. Chiar zicea Ionut zilele trecute ca avem o multime de lucruri pe care nu le folosim si care ne ocupa spatiul inutil… 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.