Strada Fictiunii implineste doi ani

Editura ALLFA aniversează împlinirea a doi ani de la lansarea colecţiei Strada Ficţiunii, colecție pe care cu onoare o reprezint ca și ambasador de brand de aproape un an. Mai exact, citesc cărți și scriu recenzii.

Cum orice aniversare se cere sărbătorită, Strada Ficțiunii își va delecta cititorii fideli cu spectacolul de teatru Elling, ce se va juca marţi, 14 mai, pe scena Teatrului de Comedie.

Elling are la bază romanul Fraţi de cruce, de Ingvar Ambjørnsen, ce va fi lansat în aceeaşi seară pe scena Teatrului de Comedie în prezenţa lui Alex. Ştefănescu (critic literar), George Mihăiţă (director Teatrul de Comedie), Viorel Zaicu (director editorial Grupul Editorial ALL) şi Mario De Mezzo (CEO Grupul Editorial ALL), roman pe care eu una abia aștept să-l citesc.

Șigur vă voi povesti și piesa, recunosc, nu mi s-a mai întâmplat să văd o piesă de teatru după care să citesc cartea care i-a stat la bază, așadar va fi ceva inedit pentru mine și sunt curioasă ce impresie îmi va lăsa modul acesta de a face cunoștință cu o operă.

Fraţi de cruce, de Ingvar Ambjørnsen, unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi autori norvegieni contemporani, a apărut de curând în colecţia Strada Ficţiunii, traducere din limba germană de Monica-Livia Grigore.

Eu am așa o idee despre ce e vorba în roman, dar nu vreau să vă povestesc și nici să-mi dau cu părerea despre subiect până nu-l aprofundez puțin.

Acum să vorbim un pic despre sărbătorită, Strada Ficțiunii a crescut frumos în acești doi ani de viață. A devenit o colecție puternică, cu romane dintre cele mai citite. Dacă vă spun doar Iuri Dombrovski, Italo Calvino, Luis Landero, Jim Crace sau Simon Toyne sunt sigură că fiecare dintre voi are acasă măcar o carte din cele scrise de autorii enumerați.

Să-i urăm așadar la multe cărți publicate, colecției mele preferate, și nouă mult timp pentru citit!

(Visited 65 times, 1 visits today)
Madutza77

Apai no , asa cum spui tu, fata draga, la mai multe carti bune publicate, la mai multi cititori fideli si de ce nu, LA MULTI ANI Editurii ALLFA ! 🙂
Ma bucur cand vad asa oameni fericiti ! 🙂

Vienela

Daca nu eram atat de ocupata, as fi venit si eu la Bucuresti, sa gust din tortul Editurii ALLFA. :))
Cred ca te invidiez putin pentru onoarea de a fi ambasador de brand.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.