Care-i treaba cu 0% grasimi

Despre ce credeți voi că am să aduc vorba azi, cu ocazia zilei de 8 Martie? Despre ceva legat de femei, logic. Vorba aia, 0% grăsime, 100% plăcere.

Activia Light CerealeAcum vreo două săptămâni am citit într-o dietă că, printre altele, aveai voie să bei lapte cu 0% grăsimi și iaurt tot așa. Mă gândeam atunci că n-am văzut deloc în magazine lapte de genul ăsta și cu atât mai puțin iaurt.

Se vede treaba că-i nevoie doar să mă gândesc că nu există la noi așa ceva și imediat se rezolvă. Peste două zile primeam o invitatie la un eveniment organizat de Danone în care urmau să ne fie prezentate noile iaurturi Activia Light cu 0,5% grăsimi. Variantele de Activia light, care din câte am înțeles se găsesc deja în magazine de la sfârșitul lui februarie sunt: cu cereale, cu ananas, cu căpșuni și natur.

Deși am primit de la organizatori o mulțime de iaurturi în toate cele patru variante, eu n-am reușit să gust decât unul natur, pentru că celelalte au dispărut imediat ce le-am scos din geantă. Da, am o familie numeroasă care mănâncă iaurt pe pâine ca să spun așa. Pentru ei nu contează că-s cu 0% grăsimi. Pentru mine da.  Mai am câteva cu cereale, dar vreau să le mănânc atunci când voi avea poftă de ceva bun și în loc de ciocolată sau floricele, ar fi minunat să mănânc un iaurt cu 0,5% grăsimi.

Evident am fost curioasă ce, doamne iartă-mă, conține iaurtul ăsta și am găsit pe etichetă așa: lapte degresat pasteurizat, proteine din lapte, fermenți selecționați de iaurt, ferment Bifidus ActiRegularis. M-am lămurit, dar n-am înțeles, cum s-ar spune. Important e că un iaurt conține sub 100 calorii. Minunat!

Am văzut la eveniment și un filmuleț drăguț făcut de cei de la Activia. Vă arăt și vouă episodul 2, am înțeles că-s 4 cu toate și au un final pe care îl poți alege tu, eu aș alege cina romantică:

 

(Visited 735 times, 1 visits today)
Nina

Si eu am de gand ca de acum in colo, de cate ori mi se face pofta de ceva bun, sa mananc un Activia din asta cu putine calorii. Sper sa functioneze. 🙂

Minnie

Aici sunt pro si contra Activiei!
Unii spun ca nu e buna altii ca da! Cred ca depinde de organism!
Asi fi vrut sa îti ofer un buchet “virtaul” de lalele de aici din tara lor dar nu am mailul tau si aici nu le pot pune! :))
Sa ai o zi frumoasa! La multi ani!

Maria

Stiu ca nu asta e ideea, dar exista si inainte de Activia iaurt cu 0,1%. Chiar si Danone alta gama. 😛 Dar, vorba ceea, the more the better, il incerc si eu ca-s la dieta. Thanks! La multi ani!

Mirela

Dragă Nina, la mulți ani frumoși de Ziua mamei și-a femeii, acea mamă și femeie minunată care ești să fie fericită, sănătoasă și foarte iubită! Te îmbrățișez! 🙂

vienela

Tare mult mi-am dorit sa ajung si eu la acest eveniment. Din pacate, boala care m-a tintuit la pat intreaga saptamana nu mi-a permis acest lux.
Si la noi se mananca iaurtul “pe paine”… Oricat de mult as cumpara, niciodata nu este de ajuns, mai ales daca este din gama Activia.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.