Black friday și cadourile lui Moș Crăciun

Pentru că fetele au fost cuminți anul acesta, ne-am gândit că merită niște cadouri de la Moș un pic mai speciale, mai ales că ele nici nu mai sunt încântate de păpuși și trenulețe.

Cum bugetul maxim pentru cadourile astea este de vreo 2000 lei, vă dați seama că am tot verificat prețuirile de la magazinele de specialitate de vreo lună încoace și știu exact care sunt ofertele. Nu vreau să spun ce vrem să le luăm că poate citesc ele aici, dar din articol voi ar trebui să vă dați seama despre ce vorbesc. Telefoane au.

Cum spuneam, cunosc ofertele. Sunt foarte curioasă ce diferențe de preț voi vedea mâine. Dacă reducerea reala ar fi si de 100 lei/bucata, pentru mine ar fi excelent pentru că aș economisi 200 lei. Dacă ar fi și mai mare aș începe să cred în Black Friday, așa cu cred copiii în Moș Crăciun.

Bine aș vrea și eu ceva de la Moș Sorin Crăciun, v-am mai zis, iPad-ul ăla mic din poză, azi costă atât, mâine oare va fi la fel?

Iulia și Sonia, dacă citiți acest post să știți că nu v-am luat nimic și pentru a primi ceva, va trebui să fiți cuminți în continuare. 

(Visited 74 times, 1 visits today)
Cristina

emag are preturi ft mari chiar si de Black Friday. Io inteleg ca le faci reclama in articol :))

am gasit un DSLR ce ma intereseaza (second hand) la 100 lire pe ebay.co.uk. ma duc curand in londra asa ca o sa ma dotez de acolo 😛

Cristina

Am realizat ca la noi Black Friday nu implica reduceri asa ca pe afara…eu oricum vreau un DSLR second hand ca momentan nu am buget de unu nou noutz (cu tot cu Black Friday si cyber monday LOL).
ai gasit ceva?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.