Nu mai am răbdare

Sunt ca fetele care-și cumpără rochie pentru nuntă și apoi abia așteaptă nunta ca să-și îmbrace rochia. Nu mă refer la mirese, ele intră în altă categorie, ele ar trebui să aștepte nunta din alte considerente. Deviez.

Abia aștept să trec blogul pe noul hosting. Știți de ce? În primul rând ca să termin cu tot tămbălăul ăsta cu: ia domeniu, dă-mi domeniu, ia arhiva, dă-mi arhiva, unde-i arhiva…, dar nu numai de asta aștept.

Odată cu noua casă, toane.ro va avea și o temă nouă și frumoasă (tare-mi mai plac când sunt noi, temele pe care le aleg 🙂 ) pe care abia aștept să v-o arăt. Vă spun doar că-i colorată, jucăușă cu tematică, cum altfel, mai ales că sunt aproape un croitor cu ștate vechi. Ok, abia dacă știu să trag un tighel drept, dar am făcut ieri niște sacoșe, pe care vreau să le dau cadou clienților, foarte, foarte frumoase. Și le-am făcut eu cu mâna mea de la început până la sfârșit.

Ce făceam? Vorbeam de blog? Da, abia aștept noile hăinuțe. Cred că vor fi gata cam pe luni, așa. Nu mai am răbdare. 🙂

 

(Visited 49 times, 1 visits today)
vienela

Mie sa stii ca imi place si tema asta sau poate doar m-am obisnuit cu ea. Sunt tare curioasa sa vad ce alegi. De ce nu ai pus si poze cu sacoselele, sa te putem lauda?

Marmotica

Uhh, abia astept! Si eu sunt tare entuziasmata cand imi caut o noua tema, numai ca la tine sta altfel treaba, eu am wordpress, care ma limiteaza din punctul asta de vedere, dar am gasit teme destul de dragute si acolo.

dojo

BAFTA cu transferul. Daca ai nevoie de un umar, let me know, ca asta-i jobul meu si teoretic ma cam pricep 🙂

Abia astept sa vad noile haine ale blogului

Cristina

yeah si eu tb sa imi schimb tema ca sunt tare nemultumita de ea. si voi muta host-ul…p-afara. acu e la un preten in Ro dar din iarna oricum am primit notice sa o tai d-acolo :))))

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.