Deserturi și stil de la cunoscători

Ca o adevărată ambasadoare a Programului Activia, chiar dacă s-au terminat cele 14 zile de răsfăț, eu tot intru pe site, mai citesc ce spun fetele, mai notez ce răspund specialiștii și, cel mai des, mă uit în urmă pe programul meu și îmi reîmprospătez memoria. Da, la vârsta mea trebuie reîmprospătată des, nu rețin deloc lucrurile bune, dar întrebați-mă de prostii că vi le spun în ordine alfabetică.

De la fete am învățat că, dacă pun un iaurt Activia cu fructe la congelator, obțin o delicioasă înghețată numai bună de savurat în zilele căduroase de vară. Care zile sper că vor apărea curând, altfel nu știu ce să mă mai fac pentru că lăsând la o parte înghețata, de câteva zile copilul Sonia mă bate la cap s-o las c-o rochiță vaporoasă de vară la școală. În fiecare zi primul lucru pe care-l face dimineața e să mă întrebe dacă-și poate îmbrăca rochia (de madonă, dacă mă întrebați pe mine) la școală. Deocamdată răspunsul meu e nu.

Revenind, tot de pe forum am mai aflat o chestie foarte faină legată de deserturi (nu știu de ce mă interesează mai mult desertul decât felurile principale de mancare) și anume  că pot obține unul delicios şi elegant, aşazând în pahare de vin straturi de iaurt şi de afine şi punând deasupra ghimbir caramelizat. Asta n-am făcut-o încă, dar săptămâna viitoare e ziua soțului meu și vreau să-mi impresionez musafirii. Bine, va trebui să cumpăr până și paharele de vin pentru asta, dar sunt sigură că va merita efortul.

Și ca să închei apoteotic, am descoperit că mi-am ciobit una din lentilele ochelarilor. În mijloc. Nu știu cum am reușit, ideea e că trebuiesc schimbate. Și cum tot fac drumul până la magazin m-am gândit eu că ar fi cazul să-mi schimb și ramele (așa, ca fiță). Păi știți de ce? Pentru că tot de pe forum am aflat că în functie de culoarea pielii, a părului și a ochilor trebuie aleasă culoarea ramelor pentru ochelari, iar în funcție de forma feței trebuie aleasă și forma ramei. E o întreagă știință treaba asta, nu mai merge să te duci la magazin și să încerci cât mai multe perechi. E pierdere de timp. Ce rost are să mai încerc eu rame negre când știu sigur că îmi înăspresc trăsăturile? Mă axez pe cele maro, grena, poate chiar galben…

Bun, în speranța că v-am stârnit curiozitatea și vreți să aflați și voi mai multe chestii legate de mâncare, stil și sport (ah, n-am zis nimic de sport 🙁 ) și numărul cele 5946 de fete înscrise deja pe site se va dubla zilele astea (nici nu cer mult, asa-i?), vă las să descoperiți singure ce și cum vi se potrivește. Iar dacă vreți detalii de la un veteran al programului, nu trebuie decât să spuneți. Sunt aici. 🙂

(Visited 75 times, 1 visits today)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.