Săptămâna 14

Ziua 100 – 63,2 kg

Nu știu alții cum sunt, dar eu simt că nu mai scad sub cele 63 de kg cu care defilez de vreo lună. Cu toate astea am scăzut săptămâna asta 200g, ceea ce-mi dă speranțe, dar nu foarte mari.

Ca de obicei, recunosc spășită că în afară de mișcare, multă, multă mișcare, n-am respectat niciun program săptămâna asta. Am mâncat la nouă seara, atunci când intram în casă de la muncă, n-am respectat gustările și, cireașa de pe tort, am mâncat ciocolată în după-amiezile în care simțeam că nu mai pot.

Una peste alta 200g complet nemeritate, dar binevenite. Sau bineplecate. 😀

Săptămâna viitoare promit și poză pentru că la o distanță de 4,4 kg trebuie să se vadă ceva diferențe.

(Visited 26 times, 1 visits today)
laur

Lasa ca asa ziceai si la 67. Ziceai ceva de un job de vis? Sa ne plingem cand nu avem de lucru. Am incredere ca o treci si pragul asta.Spor la treaba.

Frintz

Eu am stagnat, chiar 200 gr in plus. Pentru ca a fost Pastele si am fost la mama si la bunici. Si acolo au cea mai buna pasca. Am mancat mult peste limita admisa. Dar m-am simtit bine. Lasa ca dam noi jos acusi acusi. Cu putina ordine, si mai ales cu multa ambitie

Frintz

Nina, eu nu cred ca duci lipsa de ambitie. De cand te citesc mi-ai dovedit ca ai foarte multa ambitie. Si ordine…pai o facem, ca suntem ambitioase. Eu am intrat azi intr-un costum de care nu am putut sa ma apropii in ultimii doi ani. Mai am un costum crem mai de vara. Trebuie sa intru in el peste o luna. Trebuie sa imi fac ordine in alimentatie, altfel nu voi reusi. Hai ca putem!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.