Recomandările săptămânii

A fost o săptămână plină atât în viața mea offline cât și în blogosferă, așa încât, cu scuzele de rigoare că n-am avut timp nici măcar să vă întreb ce și cum recomandați, veți citi de data asta recomadările mele și numai ale mele:

  • Doamna Camio ne povestește despre felul în care se împart ajutoarele într-o comună românească aproape îngropată de ninsori. Ok, nu toată comuna, ci doar două-trei case au fost de-a dreptul înzăpezite, dar ce mai contează când în comună ajung trei tiruri cu alimente.
  • Ioana ne face o pledoarie pentru femei și ne aduce aminte (pentru cele care-au uitat, desigur) că e minunat să fii femeie. Cu atât mai mult în luna martie. 🙂
  • Numai dacă ești blogger, ia și citește cu luare-aminte articolul tomatei cu scufiță despre blogging și poate mai înveți câte ceva.
  • Anul ăsta suntem cu turul Europei care din păcate nu include și Danemarca, dar va veni cu siguranță o vreme când Copenhaga va fi pe lista noastră. Luați și citiți o experiență trăită în orașul bicicletelor cu tot felul de detalii binevenite scrisă de Kadia pentru lumea mare.
  • Marius ne scrie despre bunele maniere din zilele noastre, cu exemple personale delicioase. De citit.

Atât pentru azi, să ne bucurăm de weekend atât cât a mai rămas. 🙂
(Visited 30 times, 1 visits today)
nina

@LumeaMare – imi place Copenhaga foarte mult, dar din pacate mi-am format parerea asta doar din poze si povestiri. Mi-ar placea tare mult s=o vad cu ochii mei cat mai curand. 🙂

Marius

Cand ai infiintat rubrica asta m-am intrebat daca voi reusi sa ma calific vreodata. Sunt foarte bucuros si in acelasi timp onorat sa vad ca ti-a placut un articol intr-atat incat sa il pui in lista de linkuri saptamanale.

Multumesc.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.