Să fim oameni măcar din când în când

Am primit ieri un mail de la o persoana foarte draga mie, care îmi cere ajutorul pentru o prietenă. Public mai jos mailul exact așa cum l-am primit, cu rugămintea la cei ce pot ajuta, s-o facă. E groaznic să fii într-o situație de genul acesta și să nu știi încotro s-o apuci.

Salut,

te contactez cu o rugaminte personala: aceea de a ma sprijini intr-o campanie umanitara menita sa intinda o mana de ajutor unei foarte bune prietene careia ii sunt totodata si nasa de cununie dar si de botez pentru baietelul ei in varsta de 2 ani si 9 luni.
Cristina are 32 de ani, si a fost diagnosticata la inceputul anului cu LEUCEMIE ACUTA MIELOBLASTICA.
A fost internata de urgenta in Spitalul Coltea unde, datorita starii avansate a bolii, i s-au administrat deja doua serii de citostatice.
Din pacate, boala nu a intrat deloc in remisie astfel ca tratamentul cu citostatice nu a facut decat sa o slabesca si mai tare.
Dupa ultimele analize efectuate, medicii i-au pus in vedere ca, pentru a avea vreo sansa de supravietuire, este necesar sa merga in strainatate unde sa efectueze un tratament inovator cu celule stem.
Aici intervine ce de-a doua drama a Cristinei: lipsa banilor.
Se pare ca acest tip de tratament este costisitor, aprox 120.000 – 150.000 Euro iar Cristina si sotul ei sunt bugetari si ambii provin din familii modeste din punct de vedere financiar.
Din pacate nu au ce sa vanda, locuiesc cu parintii si nu au decat o masina cumparata si aia cu un credit la care mai au de platit 3 ani.
Rugamintea mea personala este sa ma ajutati sa strang pentru Cristina o parte din banii ce ii sunt necesari.
Astfel, te rog, in cel mai sincer mod, sa donezi pentru Cristina oricat  iti  este tie  la indemana, orice banut conteaza si i-ar fi de mare ajutor.
Stiu ca este foarte dificil pentru toata lumea in perioada asta, dar te rog sa te gandesti  ca  probabil pentru tine cativa zici de lei nu fac diferenta insa pentru ea da.
Poti dona in urmatoarele conturi deschise la BCR – Sucursala Obregia pe numele NECULA CRISTINA VIORELA:
RON: RO18 RNCB 0083 1206 9088 0001
EURO: RO61 RNCB 0083 1206 9088 0003
Daca iti este peste mana sa mergi la banca, te rog suna-ma pe mine si pot trece eu sa ridic banutii – 0722.95.95.45
De asemenea, daca crezi ca ai cunostinte care pot reactiona la cazul Cristinei, te rog transmite mai departe mesajul meu.
Iti  mai atasez un link, catre blogul unei prietene minunate care a scris despre Cristina.
Pe blog vei gasi povestea integral si datele despre un eveniment care va avea loc Duminica, 26.02.2012,  unde poti gasi martisoare unice si superbe dar si prajituri si tot felul de bunatati de cumparat iar toti banutii stransi din vanzarea produselor gastronomice vor merge in contul Cristinei.
Asa ca te invit sa citesti povestea Cristinei aici http://bogdanasblog.blogspot.com/

Te asteptam  pe 26 februarie la restaurant “Din Casa (Constantin Coanda 18) sa cumparati martisoare si sa gusti dulciuri irezistibile. 

(Visited 34 times, 1 visits today)
Andrei

Buna, am donat niste bani la momentul respectiv pentru doamna mentionata. Insa nicaieri nu spune cum si daca a beneficiat de ei, sau cum se simte.
Sper ca e totul in regula? Multumesc, Andrei

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.