Cu iPad-ul în poșetă – II

Partea I o puteți citi  aici, deși nu cred că există cineva care nu-l cunoaște deja pe Costin. 😀

Raluca era genul de fată care se știe frumoasă dar se dorește și deșteaptă. Și cum în școală n-a prea avut timp de lecții pentru că era copleșită de admirația băieților, fata îi mulțumește in fiecare zi Domnului că trăiește în vremurile astea, când tehnologia te ajută, dacă nu să devii, atunci măcar să pari mai inteligent. Citește cărțile pe net că-i mai comod, tot aici își caută informațiile despre tot ce-o interesează, folosește mult rețelele sociale și acumulează repede informația. Avea acum net și pe telefon ca orice PR-istă în devenire.

Primul ei telefon cu net fusese un Blackberry 9105 pearl 3G black , auzise că oamenii serioși folosesc așa ceva iar ea voia să fie luată în serios. Măcar până își găsea un job bun în șoușăl midia. În câteva luni însă, invidioasă pe colegele ei care își făceau poze mult mai frumoase sprijinind cele mai frumoase mașini care opreau în fața liceului, și-a rugat tatăl (un om pâinea lui Dumnezeu, chiar daca fusese boxer la viața lui) să-i înlocuiască blackberry-ul cu un Samsung I9000 Galaxy S black 8GB. Omul, care avea un pic mai multă minte față de copilă, i-a luat un telefon nou, mai de liceeancă așa, adică un Samsung S5570 Galaxy mini white. Deși nu era ce-și dorise ea, Raluca l-a îndrăgit pe micutul Mini numaidecât, mai ales că în mintea ei  alb înseamna aproape iPhone, deci ajunsese acolo unde ea nici nu sperase. Fata avea acum timp să se concentreze pe învățătură că nu voia să ajungă bătaia de joc a A-listerilor. 😀

Dacă aveți impresia că ce v-am spus pana acum că Raluca e o superficială, ei bine lucrurile nu stau chiar așa. Fata a luat bacul anul asta, ceea ce a ridicat-o mult în ochii vecinilor de cartier și acum avea de gand sa se inscrie la FJSC. Își perfectiona limbile străine și începuse să fie mai drastică atunci când alegea băieții cu care urma să iasa. Nu-i trecuse niciodată prin cap să se oprească la vreunul.

Acum, de exemplu, urma să iasă cu un fraier care se credea foarte tare cu freza aia pe care bănuia că i-o face sor’sa și cu hainele împrumutate de la prieteni mai avuți. Îl suspecta că-și bagă toți banii în telefoane, că prea și le schimba des. Ei nu-i plăcea de el în mod deosebit, dar toate fetele din gașca lor îl plăceau și ea era acum curiasă să  vadă ce are el așa de special. Nu putea spune că nu-i puțin emoționată de întâlnirea asta, ba chiar își făcuse părul cu placa și luase de la o verișoara mai avută o poșeta D&G cumparată din târg de la Vitan. Nu prea înțelegea ea de ce a invitat-o Costin în parc, dar spera că pe acolo o iau bloggerii când vor să ducă o fata în club. Aflase dintr-o căutare pe net că băiatul e blogger. Nu spusese înca nimanui, nici măcar lui că știa asta,  dar azi voia să-l descoasă și să-și facă și ea o idee despre cum stă treaba cu bloggingul. Îi plăcuse tare mult blogul lui (iartă-mă Costine că nu dau link), mai ales că băiatul scria frumos acolo, atunci când nu punea poze luate de pe quickmobile.ro (n-ați uitat că toată povestea asta este parte dintr-o ispravă 2.0 pentru ei, nu?), cu laptopuri și telefoane.

Ca să-l impresioneze și ea pe băiat si să nu-i pară geanta prea goală și-a pus în ea o și-o carte din biblioteca mamei sale, Mândrie si prejudecată. Ea n-o citise, dar căutase pe net o recenzie și acum avea habar despre ce-i vorba, dar nu-și făcea nicio grijă, sigur Costin n-a auzit în viața lui de cartea asta, îi putea spune ea orice.

Gata pregătită pentru întâlnire mai avea să-i spună tatalui ei că un baiat avea să vină să o ia de acasă. Tot sperase că ăsta bătrân va ieși la o bere cu prietenii lui de la bloc, dar uite că tocmai astazi n-o făcuse, și ea nu mai avea încotro, trebuia să-i anunțe sosirea lui Costin.

citește continuarea (hai că n-o dăm în telenovele, partea a III-a va fi ultima 😀 )

(Visited 68 times, 1 visits today)
cafea_amara

Am o intrebare: Saga asta nu o sa ajunga sa se bata cot la cot cu “Tanar si razvratit” (sau cum naiba se numeste)? 🙂 Intreb si eu, nu dau cu tastatura!
P.S. Astept continuarea ( sper sa fie nuvela, totusi) :))

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.