Stupid people

Știu că e vechi, înțeleg că l-ați mai văzut, dar e marți seara și mă gândesc că și voi ați avut o zi grea, așa că, să ne creștem un pic moralul văzând că alții, unii dintre ei chiar ai spune că-s oameni respectabili, îs mult, mult mai proști puțin pregatiți decât noi. Știți, era odată o vorbă: “Îmi crește inima, frate, când văd pe unul mai prost ca mine.”  Enjoy:

(Visited 40 times, 1 visits today)
dojo

Americanii pe care i-am cunoscut eu in cele 6 luni de stat la ei nu mi-au parut chiar tampiti. Am discutat cu zeci de indivizi. TOTI AU STIUT UNDE E ROMANIA. Culmea, desi suntem o tara nu atat de populara. Ma intrebau de unde is si le ziceam initial ca de undeva de prin Europa, nu de rusine, ci doar sa scap de stresul de a le spune ca la prost unde e tara mea. Discutia mergea pe sistemul:

– where are you from?
– Europe
– where exactly.
– Romania. You know it’s a country near …
– I know where Romania is.

Nici nu apucam sa le explic, ca stiau. Ori au avut pe cineva ce a calatorit pe aici, o doar stiau. Culmea e ca nu aveau o parere proasta, asa ca m-a si bucurat asta. Dar stiau unde este Romania vanzatorii de la groceries, ghidul de muzeu sau mosul din McDonalds ce a intrat cu noi in vorba, ca vazuse tricoul meu cu Hard Rock Cafe.

E clar ca au si ei destui dobitoci, asa cum si noi suntem inconjurati de imbecili care nu stiu nici ce inseamna TVA, dar in general nu mi-au facut impresia ca ar fi chiar dobitoci. E si adevarat ca nu ne-am plimbat prin ghetto-uri, deci o fi si asta o problema 😀

nina

@dojo- e clar ca au si ei prostii lor cum si noi ii avem pe ai nostri. Ma gandesc ca-s peste tot, nu cred ca-i loc pe Pamant care sa fi scapat de ei. Ideea e ca filmuletul m-a amuzat, cum ma sa nu stii tara cu U cand tu locuiesti in ea sau cate laturi are triunghiul… 🙁

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.