Sonia a făcut desert

Acum două zile copilul Sonia mă întreaba dacă ea are voie să facă un desert, singură-singurică. În momentul întrebării eu, ca orice părinte atent la ce spune copilul său, eram complet cu mintea în altă parte și am răspuns: “da, sigur că ai voie!”

Abia apoi mi-am dat seama ce-am făcut. Sonia și-a luat ideea foarte în serios, s-a documentat în cărți de bucate, în cele 1000 de foi cu rețete pe care le țin eu la loc de cinste în bucătărie, pe net, etc. si a declarat: “Fac pandișpan pufos”. 

A verificat dacă are toate ingredientele, și-a pregătit totul cu mare grijă, a pus tot suflețelul ei în treaba asta, și în afară că i-am aprins eu cuptorul, nimeni n-a ajutat-o cu nimic. A făcut totul singură și noi am rămas toți cu gura căscată când a scos pandișpanul din cuptor:

Mi-e teamă că în curând Adi Hadean va avea un concurent foarte greu de ținut la respect, în persoana copilului Sonia. 😀

Iulia zice că azi face și ea ceva, nu s-a hotărât încă ce. 🙂

(Visited 564 times, 1 visits today)
weigela

Felicitari!!!!!Si mie imi placea sa fac ceva dulce cand eram mica…nu era weekend fara ceva dulce…de vreo cativa ani am renuntat….eu nu mai am voie…iar pentru altcineva nu am avut pentru cine….poate la anul voi incepe sa fac din nou…cine stie….

nina

@Adi Hadean- multumim, maeste!
@Draw For Joy- chiar dublu norocoasa, maine va arat ce-a facut Iulia azi. Delicios!

@Ralu- Multumim! 🙂

@Weigela- iti dorescca de al unu’sa ai pentru cine face dulciuri! 😀
@zolybogata- 🙁

Săptămâna 12 | toane

[…] în piele de mândrie. Și de bucurie ce credeți că am făcut? Am mâncat aproape jumătate din checul pufos pe care-l face copilul Sonia din când în când. Efectiv nu mă mai puteam opri. Dacă mai pun la […]

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.