Stop concurs

interzisÎntrucât timpul meu e oricum foarte limitat şi am primit mesaje mai mult decât directe ca ar fi bine să mă opresc şi ţinând cont şi de faptul că mai este o luna pâna la sfârşitul concursului,  am decis să pun punct aici concursului SuperBlog 2009.

Nu mai pot să scriu aproape  zilnic articole de reclamă pentru diverşi producători, am înţeles că ar trebui să mă plăteasca cineva ca să mai fac vreodată asta. 😀

Am  o medie de 87 de puncte pe articol din 100 posibile şi am scris despre tehnologie în condiţiile în care acum câţiva ani am întrebat un client dacă vrea să-i aduc cablu wirelles de 9m. 😀 Deci nu mă retrag pentru că n-aş avea şanse la premii.

Pe de altă parte nu-mi pare rău pentru experienţa asta, am învăţat multe chestii noi, am cunoscut câţiva oameni interesanţi, cărora le urez succes în continuare şi spor la scris, nu numai pe perioada concursului ci şi în continuare.

Am hoatarat ca o vreme concursurile să aibă interzis pe blogul ăsta. 😀

Să revenim la ce ştim noi să facem mai bine (acum vorbesc cu mine), adică să scriem poveşti trecute, prezente sau viitoare, ale unui om normal într-o ţară anormala, care btw îşi va alege un nou preşedintele curând (ţara zic). Nu mă întrebati la ce folosesc preşedinţii că nu ştiu să răspund şi dacă aş şti, aş ţine oricum doar pentru mine.

So,  I’m back in business.

(Visited 49 times, 1 visits today)
mRcosmin

Daca ai mai avea cablu din ala… as fi si eu interesat. 😀 Referitor la relatia angajat-client, am avut si eu un nene care mi-a zis: Dom’le, sunt si eu un nimeni, nu sunt cineva. 🙂

Tanti Jeni

Păi, da, bre Nino că de când ești la concurs nu te-am mai văzut pe la noi pe la cantină. Poate acu mai ai și tu timp… 🙂
Auzi, da tu vorbești de concursul ăla la care am uitat noi să mai scriem?

Weigela

Eu chiar ma bucur ca ai renuntat la concurs. Sincer, nu aveam rabdare sa citesc posturile pentru concurs. erau ok, dar…nu aveam rabdare sa le citesc…Ma si intrebam: Oare cand se va termina concursul asta sa mai scrie Nina si despre lucruri pamantesti…..

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.