Azi

Astazi când toată lumea va fi ocupată să despice firul în patru, a fost sau nu trucaj, de ce au scos acum filmul și “cum ăla era Băsescu?”, eu o să am una dintre cele mai frumoase zile, aceea de dinaintea plecării într-o călătorie, mai lungă sau mai scurtă. Între noi fie vorba, călătoriile mele sunt în general scurte.

Sunt oameni cărora le place să afle acum, că pleacă într-o ora, nu știu unde. Doh, mie nu-mi place asta. Pentru că sigur uit ceva, pentru că eu am nevoie de timp să mă gândesc la cum va fi…. Probabil că asta e din cauză că nu plec prea des.

Atunci când viața ta e un continuu dute vino, e oarecum normal să te obișnuiești și să fii tot timpul pregătit de plecare. La mine nu. Eu am rădăcini adânci, adică atunci când îmi fac bagajul tre’ a intru prin 5 camere, să caut în tot felul de locuri, să-mi pregătesc nu știu ce chestii și apoi să înghesui totul într-o geantă mică, că de, nu stau mult plecată. 😀

Mai țineți minte listele alea care apareau prin “almanahe”, cu ce trebuie să ai la tine într-o calatorie, care începeau întotdeauna cu ac și ață? Ei bine, eu îmi fac listă. Ok, nu iau ac și ață, deși câteodată chiar am avut nevoie.

Deci, azi mă ocup să strâng ce-am scris în listă, să las casa curată în urma mea, să-și facă copiii temele, ca să nu aibă lecții la întoarcere și vorba unei prietene “să frământ cozonacii”. Hai bre că glumesc. Nu fac acu’ cozonaci.

Voi ce credeți, e așa de rău Basescu și 32% din romani nu și-au dat seama încă, sau el e om bun și îl joacă ăștia pe degete că a cam rămas singur? La asta mă gândesc în timp ce dansez pe melodia asta:

– I’ll Go Crazy If I Don’t Go Crazy Tonight

Sigur uit ceva.

P.S. Am laptopul cu mine și nu scăpați zilele astea așa ușor. 😀

(Visited 21 times, 1 visits today)
Nicu

heheh unii au auzito live, melodia zic 😛 ….asta pt ca pleci la munte si o sa bei vin fiert pe partia pe care o sa pretinzi ca e zapada :D. Toate astea fara nooooi

nina

@Nicu- adica tu acu in trei fraze, faci misto de mine maxim? 😀
O sa fac poze la bocancii noroiti si-o sa vrei sa fie si ai tai asa murdari. Si da o sa beau vin fiert cu scortisoara. 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.