Sa ne bucuram de vara

vara

Dupa cateva saptamani in care a plouat aproape ca in zilele de toamna, sper sa avem acum parte de un weekend de vara autentica.

Am inceput frumos, cu soare si cafea, cu palarie de paie si apa.

Am terminat in sfarsit “Toti oamenii sunt muritori” de Simone de Beauvoir. O recomad cu caldura celor care n-au inteles ca viata e trecatoare, ca merita sa te bucuri de tot ce se intampla in ea, mai ales pentru faptul ca intr-o zi se va sfarsi.

Incepem sa murim inca de la nastere, insa intre cele  doua e viata.

In rest odihna, desen, plimbari, carte si scris. Mi-e dor de fete de nu mai pot!

(Visited 47 times, 1 visits today)
ionescum

Frumos desen/daca ti-e dor de niste copii pot sa-ti imprumut vreo 3 bucati(macar cateva ore) si iti trece rapid dorul….(glumesc)/pana una alta te invit cu rolele in parc si la o inghetata,ca la Santana nu am bilete,norocul meu ca stau in zona si ceve ceva tot aud.(Iar meditatii la desen/pictura iti pot da picii mei,poate facem o expozitie de grup pictura si fotografie,copii si parinti )

Nicu

Undeva in dormitor e poza. Nu am retinut cine a zis-o(Sonia sau Iulia) da’ poate e eficient si functioneaza.Daca nu, masina si in 3 ore esti la ele 😛

ionescum

Ne educam reciproc,e democratie doara,merge cu plusuri sau minusuri uneori, dar merita tot efortul din lume;nu stiu ce m-as face fara ei.Ei sunt minunile mele de la Dumnezeu si-i multumesc zilnic pentru ce mi-a daruit(sunt o mama defecta).

nina

@Nicu- Iulia a zis-o, ma duc sa caut poza, multumesc!

@ionescum- nu esti o mama defecta, doar ca stii sa te bucuri de copiii tai. Bravos!!!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.