Vreau sa ninga….cu cine sa vorbesc?

Toata lumea asteapta sa ninga. Pana si soferii, care stiu bine ce-i asteapta daca vine zapada. Trebuie sa recunoasteti ca altfel arata sarbatorile cand afara ninge. Zilele trecute ne-am amintit de revelionul din 2000. A nins atunci  tare in noaptea de revelion. Ne-am infofolit bine si ne-am dus sa vedem ingerul lui Janine din piata Constitutiei parca. De frig si vant puternic, ingerul a fost un fiasco total, dar noi ne-am distrat maxim.  Am ajuns acasa ( la caldurica 🙂 ) uzi pana la piele, dar, multumiti ca anul nou ne prinsese pe strazi asa cum auzisem noi ca fac aia prin New York 😀  .

De atunci s-au mai schimbat un pic lucrurile, in sensul ca n-as mai iesi pe strada in noaptea de revelion decat daca as fi la New York 🙂  .  Dar sarbatorile cu ninsoare au alt farmec…..

iarna

(Visited 48 times, 1 visits today)
Nina

@tzontzyca – Bine ai venit! Sa stii ca nu toata lumea asteapata sa ninga 😀 . Azi m-au certat niste prieteni care au citit si ( sunt prea comozi ca sa comenteze aici) au zis ca ei nu vor sa ninga. Iarna fara ninsoare, sarbatori fara ninsoare…of,of.

Tzontzyca

Bine te-am gasit!

Bleaa ce urat ..cum sa fie sarbatori fara pic de zapada 🙁 ei chiar nu stiu ce e frumos … eu de-abia astept prima zapada si prima bataie cu bulgari 🙂 chiar daca nu mai sunt un copil !

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.