Partie de schi in Bucuresti II

Am fost azi in sfarsit  la celebra partie de schi din parcul Tineretului, mai exact undeva in spatele Palatului Copiilor. Ca la orice partie de schi ne-am dus echipati ( am luat sania cu noi 😀 ). Partia de schi e foarte buna din punctul de vedere al copiilor care vor sa se dea cu saniuta si sunt mai mici de 8 ani.

Dar le luam pe rand. Lungimea si inclinatia sunt ok pentru o  partie de schi pentru incepartori, insa in afara de un  copil cu schiuri si doi baieti care incercau sa se dea cu placa, partia era plina de saniute si saci de plastic 😀  .

Aglomeratia nu era prea mare, desi azi a fost prima zi cu zapada pe partie si organizatorii au lasat intrarea la liber ( de fapt n-am vazut nici o intrare deci s-ar putea ca mereu sa fie liber 🙂 ) . Pana aici toate bune, numai ca, la Bucuresti ca nicaieri. Am mai fost si eu pe partii si de schi si sanius si regula era ca cei care se dau sa mearga pe centrul partiei ( cat se poate) si cei care urca, sau, stau de vorba sa o faca pe marginea partiei. Ei bine aici nu. Erau grupuri, grupuri de oameni care stateau de vorba, fumau o tigara sau beau un vin fiert in mijlocul partiei. Unii mai sus, altii un pic mai jos, altii si mai jos. Si de parca asta nu era destul, cei care urcau cu saniile dupa ei sau cu pungile, dupa caz, urcau tot prin centru :D. Deci cu greu ne-am facut loc cu sania pe zapada.

In rest zapada era ok, tunurile au mers incontinuu si lume destul de putina. Ne-am facut damblaua de zapada si probabil ca o sa mai mergem, dar mi-ar placea sa am o portavoce, la care sa le recit oamenilor regulile de comportament pe partie, fie ea de schi sau saniute.

La baza partiei este si patinoar. Daca nu ai patine, poti inchiria si daca nu ai saniuta sau schiuri iti poti gasi o punga pe undeva 🙂 . Pana la urma noi ne-am distrat pe cinste vreo doua ore.

(Visited 50 times, 1 visits today)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.