Decembrie

A venit si decembrie. Daca ar fi sa descriu luna decembrie intr-un singur cuvant, n-as zice “sarbatori”, “iarna”, “vacanta”, “Craciun”, “Revelion” as zice “HAOS” .

A venit decembrie – traficul se blocheaza; magazinele se aglomereaza ( trebuie sa cumparam tot 😀 ); televiziunile se intrec in emisiuni care mai de care mai hidoase; ducem brad la scoala ( sa fie clasa in sarbatoare); strangem bani pentru cadoul domnisoarei invatatoare; la serviciu toata lumea vrea sa depaseasca planul; clientii vor sa cumpere tot ce n-au cumparat in timpul anului; acasa tre sa faci traditionala curatenie generala; copii tre sa mearga in continuare la dansuri, sa-si invete replicile pentru serbare, sa nu uite tabla inmultirii, etc…

Off, aproape ca abia astept sa treaca decembrie cat se poate de repede. Nu ca in ianuarie ne-ar astepta ceva deosebit. Va amintiti de impozite, taxe, asigurari etc. care trebuiesc platite la inceput de an?

Ok, hai ca am luat-o razna. Da poate intr-o zi doua imi trece. I-a sa vad ce motiv gasesc ca sa-mi revin 🙂

(Visited 34 times, 1 visits today)
nume de cod 29

Motiv ca sa iti revii:

“Cum sa nu crezi in Mos Craciun? Te pomenesti ca nu crezi nici in zane! N-ai decat sa angajezi oameni sa pazeasca toate cosurile de pe acoperisuri in ajun de Craciun, ca sa-l prinda pe Mosul. Si chiar daca nu-l vezi coborand pe cos, ce dovedeste asta? Nimeni nu-l vede pe Mos Craciun, dar asta nu inseamna ca el nu exista.
Lucrurile cele mai reale din lume sunt cele pe care nici copiii nici oamenii mari nu le pot vedea. Ai vazut vreodata zane dansand in fata casei? Fireste ca nu, dar asta nu dovedeste ca ele nu sunt acolo.
Nimeni nu-si poate inchipui cate minuni care nu se vad exista pe lume.”

Francis P. Church
“The New York Sun” 21 septembrie 1897

So, have yourself a merry little Christmas!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.