Te duci cu placere la serviciu?

Azi dimineta un coleg a intrat in birou si a spus ( intrebat )  ” Ma noi asa o sa facem pana la pensie? O sa venim in fiecare dimineata la serviciu?” Ei bine da, fie ca vom lucra aici sau in alta parte atata timp cat nu castigam la loto sau nu primim fo mostenire, si nici nu avem curaj sa ne facem propria afacere, asa o sa facem in fiecare dimineta ( exceptie fac weekend-urile si concediile alea scurte 😀 )

El ii invidia pe realizatorii de emisiuni de la radio, carora ” le-a placut vorba” si uite, vin la radio dimineta, vorbesc numai kkturi prostii si castiga o gramada de bani.   Pe deasupra mai au si trei luni de vacanta/an. O  fi rau?

” N-ai tu treaba cu ei, tu ai grija de tine, ai grija sa-ti gasesti o slujba unde sa faci lucrezi ce-ti place tie.”

Si apoi l-am lasat pe el si m-am gandit la mine. Eu fac ce-mi place? Mi-ar placea sa fac altceva? Daca da, ce? Mda… O sa ma gandesc mai serios la asta, desi cam stiu  ce mi-ar placea cel mai mult sa fac. Dar mai am timp sa iau o hotarare. Deocamdata, vin inca cu placere la serviciu 🙂 .

Voi  lucrati deja in domeniul  care  va place cel mai mult?

(Visited 178 times, 1 visits today)
Nina

Ehehe, asta era pe vremuri, nici vorba. Acum vreau altceva si cine stie ce idee mi-o mai veni pana cand am sa ma hotarasc ca trebuie schimbat macazul 😀 .

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.