Buna dimineata

Azi dimineata m-am trezit mult prea tarziu pentru programul meu obisnuit ( 7.20 in loc de 6.30 😀 ). Am bagat repede un 3 in 1 ( spalat, imbracat, machiat) si eram gata sa plec oarecum besmetica la serviciu.

Cand am iesit din casa insa, am vazut ca unul din trandafirii japonezi din curte inflorise. E un trandafir japonez cu floare portocalie. Era atat de frumos incat m-am trezit brusc si am uitat de graba si  serviciu si am stat sa privesc floarea. Stiti vorbele alea care se spun despre flori ” cand vezi o floare inflorind ti se umple sufletul de fericire si uiti de tot si de toate” ? Ei bine sunt aproape adevarate.

Am plecat apoi spre servici cu o buna dispozitie de zile mari, nu m-am mai grabit deloc (si am ajuns, culmea, la timp la serviciu) am avut timp pe drum ( datorita aglomeratiei evident) sa vad ca toamna incepe sa-si faca simtita prezenta, copacii au inceput sa capete culorii ruginii si fetele au trecut la cizme 😀 . Am privit oamenii din masini care citesc presa in timp ce asteapta la stop sau isi dau cu ruj ( cazul meu 🙂  ).

Una peste alta, e important sa privesti din cand in cand florile. S-ar putea sa fii surprins de felul in care iti vor schimba ziua 🙂

(Visited 40 times, 1 visits today)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.